Blogindlæg

Sådan skaber du det bedste Google Analytics-team

Virksomheder der bygger et succesfuldt analyseteam, er mere tilbøjelige til at se stigende indtjening, overskud og markedsandele. Du spørger måske dig selv “Okay, men hvordan?”

Sådan tager du førertrøjen på Google gennem tekstannoncer

3 råd til at forbedre dine besked resultater på Facebook

Konkurrencen på markedet er intensiveret på de sociale medier, og det betyder, at virksomheder må tage andre remedier i brug for at tiltrække kunder og øge salget. 

Hvorfor skal din virksomhed mestre TikTok?

Måske er du en af dem, der tænker: TikTok, det er da ikke relevant for min virksomhed? Det er jo kun unge mennesker, der bruger platformen.

Sådan håndterer du negative kommentarer på sociale medier

Vi oplever i stigende grad en hård tone på de sociale medier, som stiller høje krav til virksomheders håndtering af dette. Som et digitalt marketingsbureau ved vi, at opslag på sociale medier er en vigtig kilde til trafik for mange virksomheder. Men de seneste år, har kommentarfunktionen skiftet tendens til at være sprængbrættet til frustrationer, bekymring og verbal vold.

Derfor skal din virksomhed på TikTok

TikTok er på mange måder ‘platformen, alle snakker om’. Og ja, det er der god grund til. TikTok er stormet frem de seneste år, som det hurtigst voksende sociale medie i verden.
GIV ET KALD   -   +45 25 37 08 10   -   

Har du spørgsmål?

Så vil jeg rigtig gerne svare på dem! Vi håber du fandt denne case interessant.

SKAL VI

Kort sagt er vi et 360° ONLINE MEDIEBUREAU med en god omgang blandede bolsjer af passionerede marketing nørder der elsker at tænke løsningen igennem.

DRIK KAF'

© 2024 TT MEDIA v/ TT-FILM ApS
GIV ET KALD   -   +45 25 37 08 10   -   

Har du spørgsmål?

Så vil jeg rigtig gerne svare på dem! Vi håber du fandt denne case interessant.

ANSØG HER